Alla inlägg den 24 mars 2011

Av SuZZie - 24 mars 2011 09:07

"Fucking...! Fucking...! Fucking...! Fucking...! Fucking...! Fucking...!" Fucking hit och fucking dit. Jag spyr!!!   


De som såg gårdagens Big Brother fattar nog vad jag menar...! Låter sååååååå fult när man har ordet "fucking" i precis varenda jävla mening!!!! Låter både fult OCH ruskigt löjligt!!!


Jaja nog om de töntbrudarna, har redan spytt galla över de för Gizela, hihi.


Kul sambo man har då...! Mobilen ringde nyss, jag svarar, hör direkt att han har nåt att berätta och jag hinner nästan få ont i magen. Sen säger han: "Nästa helg...!" och jag bah: "ooookej, nästa helg...?" han bah: "Nästa helg..." och jag tänker för mig själv "ja ut me det då, idag helst" och sen kommer det: "nästa helg, har Du lust att vara hästvakt då...?" och jag bah: "inge farligare än så, Du lät ju som om nån dött fan" haha. Gosse lilla! Så nästa helg ska man passa två hästar igen då   


I förrgår var vi till Musberget med hundarna igen. Och jäklar i min lilla låda vad snön hade dunstat uppe på bergssluttningen!!!!   


Lyqz fick ha på sig Izons klövjeväska med lika mycket sand på bägge sidorna. Pantera fick springa lös som vanligt och Izon lär vara kopplad som vanligt. Speciellt med riksvägen så nära IFALL han får för sig att sticka efter nåt färskt spår.


 


Väl uppe på berget så hade man fin utsikt att njuta av tack vare kvällssolen...!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Finns ett par gamla träd där uppe som ligger ner, detta träd ligger över ett "stup" eller hur man ska förklara det. Det har även lite hål här och där, som man kan gömma godis i   


 

 


Lite längre bort fanns ett annat träd med en massa grenar på, det trädet hoppade Pantera upp på självmant och jag fick brådis att fota och därmed blev kvalitén inte den bästa  


På tal om Pantera, häromdagen beställde jag ett "jakthalsband" till henne med mitt mobilnummer på som hon ska ha på sig när hon är lös. Finns ingen ring som man kan fästa kopplet i utan det är bara till för att ha på hunden när den är lös. Och eftersom min kära sambo är och snokar i min blogg varje dag så kan jag meddela att jag ska hämta det imorrn eller på lördag. I Ludvika...!   


 

Typ sådär kommer hennes halsband se ut, fast me mitt nummer på dårå.    


OM vi nu får tebax bilen i det skick som den (tydligen) lånades ut i imorse...   


Vet inte, men har en känsla av att vi inte kommer iväg på nån vildsvinsmässa på lördag...


Nä, lite frulle kanske. Sen om ett par timmar ska jag nog ta årets första cykeltur med Lyqzen, och kanske Lill-Hitler också.


Ha en fortsatt bra dag kära kommenterare! 


Kramar// SuZZie                            

Presentation


Jag är en stolt:
Amstaffägare
Parsonägare
Kaninuppfödare

~Största finaste stjärnorna uppe på himlen är mina änglar Pantera & Ares~

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Om mig


Ovido - Quiz & Flashcards