Alla inlägg den 25 mars 2011

Av SuZZie - 25 mars 2011 08:05

Då var det fredag igen då, hej va det går.


 


Igår fick man veta att mamma & pappa köpt sig en ny V70 igen (ovanligt   ) och de verkar satsa på en V70 i varje färg för nu har de en vit, en svart och en blå...! Tjusigt värre!


Annars då? Jodå, fina fisken. Men jag fryser som en jag vet inte vad. I eftermiddag bara älsklingen kommer hem så far vi till Borlänge och shoppar loss. Kaninerna MÅSTE ha mat, jag MÅSTE ha ett par nya skor eftersom mina kängor är trasiga och har gjort sitt. Vill inte så jättegärna springa runt i Good Yearstövlar eller foppatofflor fan. Så ett par nya pjucks skulle sitta fint! Sen får vi se om jag blir tvungen att köpa en säck hundmat eftersom det blitt knas med min Foderbilsbeställning IGEN... Som det verkar så får vi ingen hundmat förrän på måndag, typ en vecka efter att jag beställt. Vette tusan vad som gick fel denna gång men som det såg ut så verkar de ha glömt min beställning den här gången...? Men NU är det PÅ VÄG ialla fall. Nu får väl Sofia myror i huvet eftersom jag rekomenderat Foderbilen nyligen, men om man bortser från sånt här så är de kanon.


Kungen hit, drottningen dit, prinsessan hit och dit. Orka!! Bara jag som skulle säga "vad har Du gjort idag då?" och inte "Vad har kungen gjort idag då?"...!? Jag menar, varför hålla på å fjäska?! Det är väl för fan vanliga människor det me, förutom att de bor lite mer flott än oss dödliga och får göra vad de vill!? Om jag jämför den familjen med en viss familj i Edsbyn så respekterar jag familjen i Edsbyn fan så mycket mer än kungen och drottningen, HELT ärligt!!! Allt me kungen och drottningen och allt som hör till tycker jag känns sååååå löjligt, rena 1700-talet ju!! Sen får andra tycka vad de vill, men JAG tycker som JAG vill!


Jahopp, imorrn bär det av...! Får se nudå om Blåa Faran tänker vara snäll hela dan eller om han kommer slänga in handduken på riktigt... Jävligt spännande alltså!


Igår gjorde jag kladdkakemuffins för första gången i mitt liv, och de blev väl helt okej, kanske liiite för "torra" men de gick att äta ialla fall. Men nästa gång gör jag nog en vanlig kladdkaka.


Jaha nähä, det var väl allt för den här gången tror jag. Har inte så mycket mer att skriva, eller jo, det har man väl men det är nog inget jag vill dela med mig av. Har lärt mig att hålla en del kvar INOM mig, trots att jag kan lösenordsskydda vissa inlägg.


Ha en trevlig helg nu kära kommenterare, det ska jag ha, tror jag. Allt hänger väl på bilen.


Kramar// SuZZie  

Ovido - Quiz & Flashcards