Alla inlägg den 4 mars 2011

Av SuZZie - 4 mars 2011 10:43

Men hallå!!! Vart tog    vägen!?!?

 

Då var det fredag IGEN då, det var då faan va veckorna springer iväg!!!   

 

Fan att solen försvann, nu försvann ju även all lust till allting... Jag har ialla fall förberett till att göra rent till alla ninerna här uppe i hallen. Men sen tror jag att de åker in i kaninrummet alltså, är sååååå less på allt spån, hö & skitpluttar som hamnar utanför burarna och lägger sig överallt. För att sen fastna under strumporna och sen vidare in i sovrummet. Nä, nu åker de in i kaninrummet, så det så! Fem kaniner är det vi pratar om, hoppas bara alla får plats i rummet...!

 

Sen bara våren kommer på riktigt så åker nog alla ninerna ut för gott, kanske att min/våran favorit Charmiz får flytta in igen till vintern men de andra får nog fortsätta bo ute.

 

 

 

 

Gullungen!! Hon skulle säkert tycka det var kul att följa me till norrland på semester igen, springa lös på lägdorna och bara njuta av livet.   

 

Annars då? Jofan, fina fisken. Dumt att klaga. Nu titta solen fram igen också.

 

Idag är det första dagen på mitt nya liv har jag bestämt...! Hur menar jag nu? Jo, jag ska börja göra grejer som får mig att må bättre både psykiskt och fysiskt. Första grejen blir att dra ner på mitt kära socker...!   

 

Sen ska jag börja träna: magen står först på tur! Hittade ett träningsprogram på nätet igår som jag ska prova. 

 

Sen vill jag gå ner typ 5 kg!

 

Och sen är det lite annat som ska fixas så småningom och sen är jag nog nöjd. Och då vore det väl fan om man inte kunde lägga sig och sola bland de som badar, istället för att ligga och sola för sig själv hemma på trappen...!  

 

Blir nog skitbra det här! Jag SKA klara det!   

 

Igår kom min käre sambo hem och gjorde om samma tabbe som alla andra gånger... "Vart ska vi?" fick jag höra igen...! Då kunde jag inte vara tyst längre, och jag hoppas det gick in den här gången. HATAR nämligen att höra "vart ska vi?". Spyr på de orden!!   

 

Men bortser man från tabben han gjorde så känner jag mig nykär igen, faktiskt!!   Är väl vårkänslorna som börjar krypa fram på riktigt...!   

 

Fast det gått 11 år så blir bara känslorna starkare och starkare för varje år.   

 

 

 

 

ÄLSKAR Dig mer än mest min älskade Karlsson!!!!!    

 

 

Nej, om man skulle sätta fart tro. Ska nämligen ta hundarna och gå möta självaste kärleken till 13:30 så jag lär sätta fart. Å när han har slutat ska vi åka hem till mormor som ville att vi skulle komma igår kväll men min dryga huvevärk ville inte ge med sig så vi tar det idag istället.

 

Ha en trevlig helg kära kommenterare!

 

Kramar// SuZZie          

Ovido - Quiz & Flashcards