Alla inlägg den 28 februari 2011

Av SuZZie - 28 februari 2011 08:40

Då var äckelångesthelgen över då, sköööönt!

 

I lördags innan Per for iväg för att roa sig me jobbet där en annan inte var bjuden så åkte vi till skogs me hundarna. Kameran fick följa me trots att det var mulet och tråkigt. Mitt pekfinger behövde lite motion så det inte skulle rosta ihop.

 

 

 

 

Ville köra lite FP me galningen Izon så jag stoppade in Pantera i bilen me Lyqz och jäklar va de två sjöng fint ihop, haha, och hela bilen stod och gunga...!

(Vill inte köra Izon me de andra två när det är frågan om FP eftersom han är så aggro)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja jag säger då det, jäkla dåre till hund, hihi. Och det var Per som tog FP-bilderna.

 

När Izon gjort sig av me den allra värsta energin så tog vi hundarna & gick en promenix.

 

  

  

Att lämna vägen och ta sig in i skogen var allt annat än lätt. Snön var bra djup, och där hade inte ens Per sjunkit klart...! 

 

Vi får för oss att vända och ta oss upp på vägen istället men undrar vars Lyqzen tog vägen. Vänder oss om och ser att han sitter fast i en satans lina som går över hela skogen. Vi ropar och ropar och Lyqz försökte ta sig loss men det gick inte, han satt verkligen fast. Så Per fick gå och hjälpa honom loss därifrån.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hennes lår...!   

 

 

 

Efter en stund var det lika bra att vända å gå tebax till bilen eftersom klockan började närma sig 13:00 och vissa skulle iväg och roa sig me jobbet...

 

 

Nog om det!

 

Igår efter att jag slavat i 5 timmar så åkte vi till Ludvika för att hämta Lyqz "skor" som snabbt visade sig vara för små då hon gått efter GRANNENS AMSTAFF som var modell spinkigare än Lyqz...! 

 

Eftersom det var en bit att åka trots allt så köpte jag de ändå (200:-), tänkte att de passar Izon ialla fall och då säger hon "ja honom skulle de nog passa perfekt för den här storleken passar spaniel m.m bäst" och varför säger vi det inte INNAN vi kommer, att de passar spaniel och små terriers bäst och inte det jag var ute efter...?!  Så nu ska hon göra nya till Lyqz, ett par bruna. Får se om de passar bättre...?

 

 

 

 

 

"Men det här var ju ingen idé, de passar ändå inte" 

 

 

Ganska små som sagt...! Å så smala framtill    

 

Jaja, färdiggnällt för den här gången. Jag tror jag ska vila lite så man orkar kika på Big Brother ikväll, inte för att jag tror att jag kan somna ifrån BB men man vet aldrig!! Igår var det riktigt riktigt tungt att hålla upp ögonen, vi var färdiga att lägga oss kl.19 men vafan, nån måtta får det vara. Ialla fall, kollade på Solsidan som vanligt, det gick bra. Sen var det ett "hål" fram till kl.21, jag försvann direkt, var på håret att vi slog av tv:n men jag sa att vi gör ett försök, och det gick så bra så, hihi. Är man Big Brother narkoman så är man. Å det där fattar inte den som inte följt skiten, går inte att kolla ett avsnitt då och då och komma sen och säga att det inte går att kolla. Det är ju som  att försöka komma in en serie om man hoppar in mitt i, går ju inte.

 

Varför jag nu skulle börja prata om det, haha. Nä, vila var det. Efter det tar jag hundarna och går och möter min andra hälft, kanske att vi åker till skogs me dogsen efteråt, hoppas. 

 

Ha en fortsatt bra dag kära kommenterare, resten skiter jag i som vanligt!

 

Kramar// SuZZie                                            

              

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards