Alla inlägg den 16 februari 2011

Av SuZZie - 16 februari 2011 11:06

Tjenamors!

 

Sitter och är liiiiite irriterad, eller ganska mycket faktiskt.   

Joooo, ganska mycket "irritert"!

 

Mammsens lilla älskade Blåa Fara har fått smaka på hur det är att bli uppdragen med bärgningsbil idag... Bästaste Gizela säger ännu en gång en sak som stämmer till många 100% och hon säger så här: man lånar inte ut sin bil, det är som att låna ut sitt fruntimmer  

 

Har hon rätt eller har hon rätt!?   

 

Sen finns det de som säger "det är bara en bil!"...!   

 

För vissa andra kanske, men inte för mig!! Visst, jag må vara less på våran bil just nu, men det är fortfarande Blåa Faran, bilen som jag älskar nåt oerhört. Ja, jag älskar den!! Det må finnas många SAAB 9-5 kombi men det finns bara EN Blåa Faran!!! Så det så! Och skulle jag behöva se honom me ihoptryckt front så skulle jag bryta ihop fan, ärligt! Det är liksom inte BARA en bil! Som sagt, bilar är något speciellt för mig och har alltid varit och kommer alltid vara.

 

Nu sitter jag INTE och påstår att den bara kan köras av vägen för att den är utlånad, absolut inte, det kan hända vem som helst. Men jag riktigt hatar när min käre sambo lånar ut den!! Gillar inte känslan jag får alls, så därför passar Gizelas mening så bra, det blir som att låna ut sitt fruntimmer...!

 

Sen kan man diskutera VEM som lånar ens bil... I det här fallet kan jag säga att från hjärtat så har våran bil plågats den här veckan... Vissa förstår mig, andra inte...   

 

 

 

 

 

  

 

Nåja, nog om det! Gjort är gjort...

 

Annars då? Jofan, bara finfint!   

 

Längtar sjuuukt mycket till söndan bara... Årets första kaninungar föds kanske då! Å så börjar Big Brother igen, äääääntligen! Kommer inte bli som förr, fattar vem som helst, men kuuuul ändå för en Big Brothernörd som jag, hihi.

 

Nej, nu börjar det kurra i kistan igen så nu blir det nog lite gräddpytt och röbetor tror jag bestämt! 

 

Men först lite snack me Gizela igen som visar bilder på två av sina fåglar som funnit varann, en lesson och en agapornis, ser ut som Helan och Halvan men jäklar så söta de var ihop   

 

 På tal om lessons... Ååååååå! Det är både min och Pers favoriter här hemma, så jäkla coola. Våra små clowner är det! Hittar på nå tok HELA tiden, och man kan inte göra annat än garva åt de. Vill helt klart ha fler såna sen!!

 

Skulle behöva en polare till våran nymf Lazze-Maia snart också, hans tänkta kompis bara dog innan han hann komma hit...! Samma me undulaten Zlatan, där sprack planerna kan man säga då det visade sig att hans tänkta kompis kom från en kull me missbildade ungar... Så jag får leta vidare!

 

Nej, mat var det, kan inte sitta här å svälta ihjäl heller!

 

Ha en fortsatt bra dag kära kommenterare, resten skiter jag i dårå.    

 

Kramar// SuZZie  

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards