Alla inlägg den 7 februari 2011

Av SuZZie - 7 februari 2011 07:11

Då var det måndag igen då, helgen gick på två röda.

 

Vad har man gjort då? Jobbat har vi gjort, och efter det har vi tillbringat dagarna i skogen med hundarna, vädret har varit gudomligt härligt och livet har lekt.

 

Jag vågade även testa 300-objektivet igår...! Så nu sitter jag och väntar på att bilderna ska komma in i datorn så jag får ta en kik på de och se om nåt kommer till användning...! Nervöst!

 

Har blivit en hel del fotande i helgen, fotolusten har kommit tebax på riktigt!! Och snart kommer våren och sommaren och allt vad det innebär= bättre bilder!! LÄNGTAR som bara den!

 

Sådär, nu är alla bilder inne i datorn och det blev ett par bilder ialla fall och det väntas nu en bildbomb, för den som orkar se.

 

Och Helena, det på FB angående att uppskatta bilderna man lägger ut var absolut inte riktat mot Dig!! Syftade på latdonkarna som är in och glor men inge mer, alltid samma gamla vanliga som skänker en kommentar (går att se vilka som är in och snokar nämligen...!).

 

Börjar med fredagens bilder:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pantera vet nog inte om hur farligt det kan vara att stå under en gran där Lyqz planerar att slå en drill...!   

 

 

 

  

 

   Och här kommer lördagens bilder:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ekorrspår!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                  


 

 

 

 

Kör MYCKET inkallning med Pantera och här lägger hon på en tvärnit när hon hör sitt namn, hihi.

 

 

 

 

 

 

Räv- och vildsvinsspår!    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Här är söndagens bilder, taget med 70-300:

 

 

 

En duva på vårat uthustak som Per fotat.

 

Sen for vi till skogen. När vi kommer fram så bad jag Per springa upp- och ner för backen en liten bit, för att se hur mitt 70-300 skötte sig. Och jaaa, denna lilla glada spillevinkeln gjorde det jag bad om och inte såg han ut att lida, hihi. 

 

 

Hihi!

 

 

Per försöker få kontakt med sin jycke för att ge honom ett "varsågod", men vi vänta... Och Vänta... Och vänta... Sa hans namn och vänta... Men hunden fatta ingenting och bara stirra åt ett annat håll... Ovanligt...!   

 

Izon skulle få kuta av sig det värsta på vägen innan vi skulle iväg på våran promenix, han skulle nämligen få gå kopplad eftersom vi inte ville ha några skador på honom då han me 99% säkerhet skulle ge sig efter nåt spår och göra sig illa på skaren.

 

 

 

 

 

Sen var det dax att ta ut mina sockerbitar. De sitter i samma holk i bilburen. Jag öppnar grinden ber de stanna kvar. Deras ögon följde mina hela tiden! Släppte mig inte med blicken en sekund! Jag backar, påminner de om att stanna. Deras ögon är klistrade i mina. Sen säger jag med tyst och mjuk ton: "Pantera" och hon ser mig i ögonen och söker ögonkontakt och vips så pös hon ut som ett jehu. Lyqz satt kvar, inte en tendens att vilja haka efter!! Sen börjar jag om, säger med tyst och mjuk ton: "Lyqz" och han gör lika som Pantera= söker ögonkontat och när han får det så pyser han också ut som ett jehu. Sååååå stolt över mina juveler!!   

 

 

 

 

 

 

                                                  

 

 

 

 

 

 

 

När vi började närma oss ett ställe började hundarna på att vädra i luften som sjutton. Till slut fick man förklaringen:

 

 

Färska lodjursspår...! Försökte få en bild på de fina avtrycken på skoterspåret men det gick inte att få  nå fokus på tassavtrycken...

 

 

 

 

Hihi, musspår!

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lyqz ser spinkig ut på söndagens bilder för han vakna me magont och ville inte äta...

 

Ville ha alla tre på samma bild för att kunna ha på hemsidan, men grabbarna hade inte tid att stå still och kolla åt det håll vi ville utan pysslade med sitt så detta fick duga:

 

 

 

 

 

 

 

Jäkla skit att Per hade sina svarta brallor på sig där...

 

 

Ja, det var helgens skogsutflykter det   

 

Senare igår kväll var jag tvungen att ta fram kameran igen...!

 

 

 

  

 

 

 

  

 

 

   Pantera riktigt ÄLSKAR Lyqzen mest av allt på jorden   

 

Ja, det var väl allt jag hade att bjuda på idag. Hoppas ni inte somnade!                                          
                                    

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards